DÜZCE / KAYNAŞLI - Kaynaşlı Anadolu Lisesi

Kaynaşlı Anadolu Lisesi

Sarıyer Mahallesi Serçe Sokak Kaynaşlı/Düzce
Vizyon
Vizyonumuz; “Bir organizasyonun geleceğe ait resmidir. Geleceğin gerçeğe yakın halidir. Görünmeyeni görme sanatıdır. Farklılaşmak riske girmektir. Riski yönetmektir. Okulumuzda öğrenci, veli çalışan ve idareci olmanın ayrıcalık olduğunu düşünerek eğitim ortamı oluşturmak istiyoruz. Dolayısıyla öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi öğrenmeye ve çalışmaya aşık kılacak, bilgiyi nerede ve nasıl ulaşabileceğini kavratacak, çağın gerektirdiği imkanlardan faydalandırabilecek, yetenek ve istekleri doğrultusunda faaliyet gösterecek, eğitim ortamı hazırlama çabası içindeyiz. Bu şekilde halkımıza ve insanlığa yön veren, başarılı, çağdaş bireyler yetiştirdiği için ilçemizde tercih edilen bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
İnanıyoruz ki … Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki … Öğrencilerimiz, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki … Biz birbirimizi velilerin ve toplumun sürekli gelişip değişen beklentilerine ayak uydurmak için teşvik etmeliyiz. İnanıyoruz ki … Öğrencilerimizin başarısı bizim başarımızdır. Başarıyı artırmak için sorumluluk alır ve çalışırız. İnanıyoruz ki … Birey olarak öğrencilerimize saygı duyup koruruz. Birbirimize ve kendimize güveniriz. İnanıyoruz ki … İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşmeyi gerektirir. Öğrenci farklılıklarının bilincindeyiz. Bu farklılıkları zenginlik olarak değerlendirip çalışmalarımızı bu yönde yapmalıyız. İnanıyoruz ki … Kaynaşlı Anadolu Lisesi´nde olmak farklılıktır. Farklılıklar bizim çalışmalarımıza her zaman ivme kazandırmalıdır.
Öğretim Şekli :tam gün
doğalgaz
Ulaşım
Düzce´ye her 15 dakikada bir dolmuş kalkmaktadır. Okulumuz ilçe merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır.
Okulumuz Düzce merkeze 16 km uzaklıkta bulunmaktadır.